Actief en Sociaal

Kleinschalig, persoonlijk en gastvrij

ACCOMMODATIES

Bij Spanje Actief kunt u uw vakantie geheel naar wens invullen. We werken samen met verschillende accommodaties in Canillas de Albaida en Cómpeta en rekenen geen administratiekosten voor het boeken van accommodatie. Hier onder vind u een overzicht van onze partnersBij de meeste partners krijgen wij korting, die wij doorberekenen naar onze gasten. Vraag gerust een vrijblijvende prijsopgave.


Casa Dubilav Klein appartementencomplex midden in het dorp Canillas de Albaida. Er is keuze uit verschillende self-catering appartementen voor 2-4 personen.Kijk voor meer informatie op de website van Casa DubislavHotel Mirador Een mooi dorpshotel gelegen aan de ingang van het dorp. Dit hotel is onlangs volledig gemoderniseerd en beschikt over een klein zwembad, een zonneterras en een loungeruimte. Alle kamers hebben een eigen badkamer, airconditioning, wifi en faciliteiten om koffie- en thee te zetten. Er zijn kamers met of zonder balkon.

Kijk voor meer informatie en foto's op Hotel Mirador


 

 

Appartementen Posada la Plaza Mooi gelegen appartementen aan de rand van het dorp. De appartementen hebben twee slaapkamers, elk met eigen badkamer en beschikken over een ruim terras met barbecue en Jacuzzi. Er is een zwembad dat gedeeld wordt met twee andere appartementen.

Kijk voor meer informatie en foto's op Appartementen Posada la Plaza


Hotel Posada la Plaza Landelijk gelegen twee sterren hotel. Centraal gelegen aan het pittoreske dorpsplein. Het hotel heeft verschillende kamers in Andalusische stijl.

Kijk voor meer informatie en foto's op Hotel Posada la Plaza