Actief en Sociaal

Kleinschalig, persoonlijk en gastvrij

Individuele Wandelreis Andalusië              

Een pareltje onder de Spaanse zon, dat is Canillas de Albaida. Het pittoreske witte bergdorp aan de rand van natuurgebied Sierras de Tejada y Almijara. Weg van massatoerisme, vind je hier een keur aan schitterende wandelingen. Met een gemiddelde van 320 zonnige dagen per jaar, kun je hier tussen half september en half juni heerlijk wandelen.

Het afwisselende gebied kenmerkt zich door begroeide hellingen, ruigere bergen, olijven-, avocado- en amandelboomgaarden. De typische Andalusische witte dorpen zijn nooit ver weg en zelfs het meest slaperige dorpje heeft wel een barretje waar je koffie kunt drinken. Kortom, dit is een ideale plek voor een wandelvakantie.

Keuze

Met Spanje Actief kunt je jouw eigen wandelvakantie samenstellen. We bieden een vast pakket van 7 overnachtingen inclusief ontbijt op verschillende locaties in het dorp, zodat je zelf kunt kiezen voor een appartement, een hotel, of een vakantiehuis. Onze accommodaties liggen allemaal aan de rand van het natuurpark en zijn kleinschalig van aard. We hebben verschillende opties, die we graag aan je voorleggen.

Je hebt keuze uit een keur aan verschillende wandelingen van 1,5 tot 7 uur. Het meest gekozen programma bestaat uit vijf wandelingen van tussen de 3 en 5 uur en hoogteverschillen tussen 300 en 700 meter. Wil je het liever makkelijker of juist wat pittiger, dan kunnen we de invulling van je wandelvakantie zonder probleem veranderen.

Na het wandelen nog een weekendje doorbrengen in het bruisende Málaga aan de Middellandse Zee? Of toch nog een paar extra dagen wandelen? Je kunt jouw wandelvakantie geheel naar eigen wens uitbreiden. We helpen je graag om je eigen programma samen te stellen.Neem gerust contact op met Spanje Actief, we helpen je graag.