Team

De gezichten achter Spanje Actief zijn Evert en Judith. Evert, de altijd hardwerkende duizendpoot. Excursieleider, chauffeur, kok…, hij is van alle markten thuis. Hij leidde een camping in Frankrijk, een hotel in Oostenrijk en woont nu alweer heel wat jaren in het mooie Andalusië. Gek op voetbal, wielrennen en andere sporten en dol op spelletjes en een goed glas rode wijn.

Judith is de wandelaar van de twee. Ze kent het natuurpark op haar duimpje en met haar enthousiasme, nuchterheid en zorgvuldigheid zorgt ze ervoor dat niemand verdwaalt. Haar achtergrond als fysiotherapeut in Nederland en later in Oostenrijk, komt haar als gids goed van pas. Daarnaast is ze hard op weg om vertaler Spaans te worden en geeft ze Spaanse les aan volwassenen. Ze is een creatieve alleskunner, die gek is op koken, lezen, brieven schrijven en natuurlijk wandelen.

Hond Lulu is de vrolijke viervoeter en allemansvriend die Spanje Actief bijstaat met haar onuitputtelijke energie. Ze is een veelvraat, die dolgelukkig is als ze mee op stap mag. Lulu is bovendien de enige echte Spaanse in het team. Dat wordt al snel duidelijk als het zonnetje schijnt en mevrouw zich heerlijk uitstrekt in het warme licht.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen een leuke tijd heeft bij ons. Omdat we zowel zelf als samen met Estivant Vakanties kleinschalige reizen organiseren, is er tijd en aandacht voor alle gasten en kun je elkaar goed leren kennen. Bovendien kunnen we door het kleinschalige karakter vaak net even wat flexibeler zijn en net dat stapje extra zetten wanneer dat zo uitkomt.

Evert en Judith zijn samen met hond Lulu dus de gezichten achter Spanje Actief. Het is ons niet snel te gek, dus we doen er veel aan om ervoor te zorgen dat onze gasten een mooie reis beleven. Ons werk is en blijft echter mensenwerk en ook bij ons gaat er wel eens iets mis. Schroom dan vooral niet om ons daarop aan te spreken. We zullen altijd ons uiterste best doen om alles goed te regelen. Want als een gast tevreden naar huis gaat, zijn wij ook tevreden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze reizen? Neem gerust contact op voor meer informatie.


Het is altijd goed geregeld bij Evert en Judith

Ik ging voor het eerst mee op een zomerreis met Spanje Actief. Dat vond ik zo leuk dat ik een paar jaar later de wandelreis heb geboekt. Afgelopen jaar ben ik mee geweest op de nieuwe roadtrip door Andalusië. Die was echt geweldig. We vielen van het ene culturele hoogtepunt in het andere, de groep was superleuk en alles was perfect geregeld. In een woord TOP!
Martin (47)
Utrecht