Individuele Wandelreis Andalusië  

Individuele Wandelreis Andalusië: Pareltjes onder de Spaanse zon, dat zijn de witte dorpen Canillas de Albaida en Cómpeta. Beide dorpen liggen aan de voet van natuurgebied Sierras de Tejada y Almijara. Weg van het massatoerisme, vind je hier een keur aan schitterende wandelingen. Met een gemiddelde van 320 zonnige dagen per jaar, kun je hier tussen half september en half juni heerlijk wandelen.

Omgeving

Het afwisselende gebied rondom Cómpeta en Canillas de Albaida kenmerkt zich door begroeide hellingen, ruigere bergen, olijven-, avocado- en amandelboomgaarden. De typische Andalusische witte dorpen zijn een lust voor het oog. En zelfs het meest slaperige dorpje heeft wel een barretje waar je koffie kunt drinken of tapas kunt eten. Kortom, dit is een ideale plek voor een wandelvakantie.

individuele wandelreis

Met Spanje Actief kun je jouw individuele wandelreis Andalusië samenstellen. We bieden een vast pakket van 7 overnachtingen inclusief wandelroutes en voor je verblijf kun je kiezen uit verschillende locaties in zowel Cómpeta als Canillas de Albaida, zodat je zelf kunt bepalen of je wilt verblijven in een appartement, een hotel, of een vakantiehuis.

Je hebt keuze uit een keur aan verschillende wandelingen van 1,5 tot 7 uur. Het meest gekozen programma bestaat uit vijf wandelingen van tussen de 3 en 5 uur en hoogteverschillen tussen 300 en 700 meter, maar wil je het liever makkelijker of juist wat pittiger, dan kunnen we de invulling van je wandelvakantie zonder probleem veranderen.

Reis op maat

Wil je niet alleen wandelen, maar ook nog een weekendje doorbrengen in het bruisende Malaga aan de Middellandse Zee? Of toch nog een paar extra dagen wandelen of een dagje relaxen aan het strand? Je kunt jouw wandelvakantie geheel naar eigen wens uitbreiden.

“Voor wie niet weet waar hij naartoe wil, leidt elke weg naar de bestemming.”

Chinees gezegde

Zoveel mensen, zoveel wensen. Neem daarom contact met ons op als je graag zo´n mooie wandelreis wilt maken in dit deel van Andalusië. Samen komen we vast tot een programma dat jouw aanspreekt!