Zon, zee, wandelen en cultuur

Singles wandelreis Andalusie

Zon, zee, wandelen en cultuur vanuit de pittoreske kustplaats Nerja in Andalusië. Wie houdt van actief zijn, cultuur snuiven en ook lekker wil luieren aan het strand of bij het zwembad, is bij ons aan het goede adres. Meerdere keren per jaar organiseert Spanje Actief samen met Estivant Vakanties een veelzijdige achtdaagse reis in Nerja aan de Middellandse Zee.

Tijdens de reis maken we drie wandelingen 2-3 uur. Daarnaast brengen we een bezoek aan het indrukwekkende Moorse paleizencomplex Alhambra, in Granada. Ook gaan we naar Caminito del Rey, een schitterend wandelpad door de kloof van Gaitanejo. Tot slot brengen we ook een bezoek aan de bruisende stad Malaga, die we op de fiets verkennen met een Nederlandssprekende gids.

Wil je er een weekje tussenuit om in een kleine groep leuke dingen te doen? Houd je van afwisseling, lekker eten en vind je het leuk om nieuwe mensen te leren kennen? Schrijf je dan in voor deze mooie reis waarin activiteiten en ontspanning elkaar op een plezierige manier afwisselen.

Omgeving

Onze standplaats tijdens deze reis is een mooie haciënda aan de rand van Nerja. Hier komen we samen voor het eten en kun je lekker aan het zwembad liggen. De riante villa heeft uitzicht op zee en heeft ruime kamers. Tijdens deze reis maken we verschillende wandelingen door het glooiende deel van natuurpark Sierras de Almijara. Nerja is een pittoreske kustplaats met veel terrasjes, leuke winkeltjes en mooie strandjes. Je vindt er een leuke mix van kunst, cultuur, horeca en kleinschalig toerisme.

Deze reis biedt zon, zee, wandelen en cultuur en is een reis voor singles in Andalusië. Het is een sportieve en culturele week in een kleine groep. We eten ´s avonds in onze mooie villa met uitzicht over de Middellandse Zee. Bovendien gaan we één keer uit eten bij een lokaal restaurant. Kortom, dit is een hele gevarieerde reis.

Cultuur

Tijdens deze reis voor singles gaan we naar het Alhambra in Granada, misschien wel hét hoogtepunt van Andalusië, met Moorse paleizen en schitterende tuinen. We bezoeken ook de oude Moorse wijk met zijn vele winkeltjes vol geurige kruiden, thee en aardewerk. Daarnaast gaan we naar de bruisende stad Malaga. Je krijgt er een rondleiding door de stad op de fiets. Ook Malaga heeft voor elk wat wils: het strand, het historische centrum, een gezellig winkelhart, heel veel leuke barretjes en restaurants en interessante musea.

Dit is een reis voor actieve singles en alleengaanden. Alle informatie vind je op de website van Estivant Vakanties. Heb je vragen over de reis? Neem gerust contact met ons op.

Vergelijkbare berichten