Wandelreis voor singles in Andalusië

Singles wandelreis Andalusie

Voor de wandelreis voor singles in Andalusië werkt Spanje Actief samen met Estivant Vakanties. Wil je er een weekje tussenuit om in een kleine groep te wandelen in het schitterende natuurpark Sierras de Tejeda Almijara en Alhama in de provincie Malaga? En houd je niet alleen van wandelen, maar wil je ook cultuur snuiven? Schrijf je dan in voor deze mooie reis waarin we schitterende wandelingen combineren met een uitstapje naar het Alhambra in Granada en een excursie naar de bruisende stad Malaga.

Omgeving

Tijdens deze reis wandelen we door het glooiende tot bergachtige natuurpark, vol geurige tijm en rozemarijn, dat grenst aan het witte dorp Canillas de Albaida, onze standplaats voor deze vakantieweek: een rustige plek met een pittoresk dorpsplein en verschillende horecagelegenheden. Het wat grotere dorp Cómpeta ligt op 2,5 kilometer afstand en er leidt een mooie wandeling naartoe. In Cómpeta vind je een leuke mix van kunst, cultuur, horeca en kleinschalig toerisme.

singles wandelreis Andalusië

De wandelreis voor singles in Andalusië is een sportieve en culturele week in een kleine groep. We eten ´s avonds in onze mooie villa met uitzicht over de bergen en de Middellandse Zee. Bovendien gaan we twee keer uit eten bij een lokaal restaurant.

Cultuur

Tijdens de wandelreis voor singles in Andalusië gaan we ook naar het indrukwekkende Alhambra in Granada, misschien wel hét hoogtepunt van Andalusië, met zijn Moorse paleizen en schitterende tuinen. We bezoeken ook de oude Moorse wijk met zijn vele winkeltjes vol geurige kruiden, thee en aardewerk. Daarnaast gaan we naar de bruisende stad Malaga. Je krijgt er een rondleiding door de stad op de fiets. Malaga heeft voor elk wat wils: het strand, het historische centrum, een gezellig winkelhart, heel veel leuke barretjes en restaurants en interessante musea.

Dit is een reis voor actieve singles en alleengaanden. Alle informatie vind je op de website van Estivant Vakanties. Heb je vragen over de reis? Neem gerust contact met ons op.

Vergelijkbare berichten