Roadtrip door Andalusië voor alleengaanden

Roadtrip Andalusië

De hoogtepunten van Andalusië in tien dagen: een roadtrip door Andalusië in kleine groepen langs het mooiste dat Andalusië te bieden heeft. Koningsstad Sevilla, een schitterende wandeling over de Caminito del Rey, het indrukwekkende Alhambra in Granada, Malaga aan de Middellandse Zee, historisch Ronda… het zijn slechts een paar highlights van deze reis die Spanje Actief uitvoert in samenwerking met Estivant Vakanties.

Het beste van Andalusië in een kleine groep.

Deze rondreis is in 2023 door onze gasten beoordeeld met een 9,4

Alle informatie vind je op de website van Estivant. We hebben inmiddels al meerdere keren een zeer geslaagde roadtrip door Andalusië gemaakt. Door het kleinschalige karakter van de reis en de persoonlijke begeleiding van Evert en Judith ontstaat er vaak vanzelf een fijne groepssfeer. De historie, natuur en cultuur van Andalusië doen de rest. Er is zoveel te zien en te doen. Je zult er al snel achter komen dat je aan tien dagen eigenlijk niet genoeg hebt.

Ervaringen van deelnemers

De roadtrip door Andalusië krijgt niet voor niets een 9,4 van onze reizigers. Wat maakt deze reis zo leuk? Door de kleinschalige opzet van deze reis is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en we zien en doen veel in 10 dagen. Toch is er ook ruimte voor rustmomenten en bovendien heb je ook genoeg tijd om je eigen gang te gaan. Verder doen Evert en Judith er alles aan om je een geweldige anderhalve week te bezorgen.

Lijkt het je leuk om ook deel te nemen aan deze reis en heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op.

Vergelijkbare berichten